Telefonszámaink:
.

Digital flash clock widget

Aktuális hírek Szegedről:

Újszeged egyes utcáiban elviselhetetlen a helyzet | Nő a szemétkupac a temetőben | Tizenöt éve ápolják a magyar kultúrát az Algyői Tollforgatók | Mozaikkereső játékunkkal nyertek hűséges olvasóink | A nagy hőingadozás miatt veszélyben az őszi vetések | Második udvarhölgy lett Dóra, a szegedi Tündérszép | ÚtON: a csúszós utak nehezítik a bejutást a városba | Szezonja van a kátyú-baleseteknek | Akár hózápor is előfordulhat | Elismerést kaptak a röszkei helytállásért |

Kapcsolatfelvétel:


Mondja el véleményét!

Kérjük, írja meg nekünk, hogy mit gondol rólunk! Nekünk minden vélemény, tipp, kritika, reklamáció, dicséret nagyon fontos.



Elérhetőségeink

Címünk : 6724 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszámunk : 62 / 333-333, 62 / 480-480
Mobiltelefon : 20 / 3 480-480, 20 / 3933-333, 30 / 3 480-480
E-mail : [email protected], [email protected]
Honlap : www.radiotaxi-szeged.hu



Fontos információk:

Tekintse meg FACEBOOK oldalunkat is! A tartalom regisztráció nélkül is elérhető.


Android alkalmazás letöltése (kattintson a kódra, vagy olvass be azt telefonjával)


Image1 trip --> 1 point --> -100 Ft
Make a trip with a frequent customer card and collect points! You may immediately use the point received for the trip as a discount, this way you may travel for 100 Ft less. You also have the choice to collect your points instead and might even travel for free later.

ImageKedvezményes utazás diákoknak!
Diákoknak a kedvezményes 3. szerződéses tarifa használatát ajánljuk!

ImageBankkártyás fizetés a taxiban
Bankkártyás fizetési lehetőség a Rádió Taxi Háromnál. Keresse a drosztokon a bankkártyás autóinkat, vagy a rendelésnél jelezze, hogy bankkártyával szeretne fizetni!

ImageKedvezmény Délmagyarország hűségkártyával
A Délmagyarország HŰSÉGKÁRTYÁ- JÁVAL rendelkező megrendelőink a kedvezményes törzsutas tarifa használatára jogosultak, és még a fuvardíj végösszegéből is elengedünk 100 Ft-ot.

Image1 utazás --> 1 pont --> -100 Ft
Utazzon törzsutas kártyájával és gyűjtse a pontokat! Az utazással szerzett pont által nyújtott kedvezményt rögtön igénybe veheti, így 100 Ft-tal olcsóbban utazhat. Lehetőség van azonban a pontokat gyűjteni és később akár teljesen ingyen utazni.

ImageZéró tolerancia,
tehát aki iszik ne vezessen, válassza a Rádió Taxi Három sofőrszolgálatát. A tarifahatáron belül 3.000-6.000 Ft közötti árért hazavisszük a gépkocsit, az útvonal hosszától függően. Részletek itt...

SZEGED Időjárás


Kiemelt partnereink: